Beste klanten, In verband met het feit dat onze leveranciers tijdelijk geen producten meer kunnen leveren zijn we genoodzaakt onze webshop tijdelijk te sluiten. Zodra de producten weer geleverd kunnen worden zullen wij onze webshop weer openen. Bedankt voor uw begrip PVC Wereld.

  • Verzonden binnen 24 uur!
  • Gratis bezorgd in de regio en boven €150!
  • Telefonisch bereikbaar! 040 298 93 68
Nav activeren
Sluiten
  • Menu
  • Setting

PVC Buizen kopen

Op zoek naar een PVC buizen? Bij PVC Wereld hebben we een uiteenlopend aanbod van PVC buizen. Materiaal nodig voor een binnenriolering, buitenriolering of losse onderdelen? In onze webshop vindt u alles wat nodig is om een goede riolering te leggen. De PVC buizen zijn beschikbaar in verschillende afmetingen. Daarnaast heeft PVC Wereld een groot aanbod aan onderdelen die bij de buizen horen. Onderdelen om de buizen te koppelen, hulpstukken, lijm en zo nog meer kleine benodigdheden. 

 

Online bestellen

De webshop van PVC Wereld maakt het mogelijk om op een simpele manier PVC online te bestellen. In het productoverzicht vindt u verschillende categorieën. Selecteer de categorie waar jij artikelen voor nodig hebt, er is keuze in: binnenriolering, buitenriolering, hemelwaterafvoer, hulpmiddelen, mantelbuizen, lijngoten, dakgoten of buizen. Per categorie vindt u verschillende subcategorieën waardoor er makkelijk door de site kan worden genavigeerd. Filter eventueel nog extra op naam, prijs of andere PVC kenmerken. Hierdoor vindt u snel en gemakkelijk, de producten die u nodig heeft. 

 

Keurmerken

De PVC buizen in de webshop van PVC Wereld zijn voorzien van een KOMO Keurmerk. Dit keurmerk is een belangrijk kenmerk in de bouw. Het omvat een aantal kwaliteits- en beoordelingseisen, waarmee u kunt zien dat een product van goede kwaliteit is. Bij PVC Wereld zijn de buizen, leidingen en pijpen te verkrijgen in klassen SN4 en sommige in SN8. Op andere onderdelen is het BENOR keurmerk toegewezen. Hierbij geldt hetzelfde als het KOMO Keurmerk, wat inhoudt dat ze garant staan voor kwaliteit.

 

Bestelling compleet?

Alle producten die u nodig heeft gevonden? Stop ze in uw winkelmandje en reken ze af. Zodra de bestelling bij PVC Wereld binnen is, gaan we aan de slag om te zorgen dat u hem zo snel mogelijk in huis heeft. We bezorgen bij uw thuis of op de bouwplaats. Daar heeft PVC Wereld een opslagruimte waar we uw bestelling klaarzetten.


Heeft u nog vragen over de producten, het bestellen, leveringen of een andere vraag? Schroom niet om ons even te bellen of te mailen. We helpen u graag verder!