Beste klanten, In verband met het feit dat onze leveranciers tijdelijk geen producten meer kunnen leveren zijn we genoodzaakt onze webshop tijdelijk te sluiten. Zodra de producten weer geleverd kunnen worden zullen wij onze webshop weer openen. Bedankt voor uw begrip PVC Wereld.

  • Verzonden binnen 24 uur!
  • Gratis bezorgd in de regio en boven €150!
  • Telefonisch bereikbaar! 040 298 93 68
Nav activeren
Sluiten
  • Menu
  • Setting

PVC Binnenrioleringen

Binnenrioleringen zijn nodig voor de riolering binnen een woning of andere gebouwen. Bij PVC Wereld bieden we in deze categorie alle essentiële afvoerbuizen en hulpstukken aan. Bij binnenrioleringen zijn verschillende soorten buizen beschikbaar. Hulpstukken zoals bochten, T-stukken en Y-stukken. Maar ook sifons, moffen, verloopringen, eindstukken en ontstoppingsstukken.

 

Bestel in de webshop

Bestel uw PVC materialen online in de webshop. Alle onderdelen uit het aanbod van PVC Wereld zijn onderverdeeld in verschillende categorieën en subcategorieën. Dit maakt het eenvoudig om producten terug te vinden. Er kan natuurlijk ook altijd gebruikt gemaakt worden van de zoekfunctie, rechtsboven op de website. Daarnaast is er per categorie een filter ingesteld, zodat u snel een overzicht krijgt op basis van de criteria die u belangrijk vindt. Dit kunnen prijzen, afmetingen of andere kenmerken zijn.

 

Kwaliteit

Om goede kwaliteit te waarborgen, zijn de producten van PVC wereld voorzien van twee keurmerken. Een daarvan is het welbekende KOMO Keurmerk. Dit keurmerk komt veel voor in de bouwbranche en staat daarbij garant voor kwaliteit. Bij PVC Wereld zijn er een aantal producten te verkrijgen in de klasse SN4, namelijk buizen, leidingen, en pvc pijpen. Een aantal andere onderdelen vindt u terug in klasse SN8 of ze bevatten het BENOR keurmerk. Beide keurmerken staan voor kwaliteit. 

 

Klantenservice

PVC Wereld vindt het belangrijk dat klanten tevreden zijn. We adviseren u dan ook graag over de aanschaf van PVC buizen, binnen- of buitenrioleringen of andere onderdelen. In Veldhoven hebben we een loods waarin veel buizen zijn opgeslagen. Indien u in de buurt van Veldhoven woont, kunt u de producten dus gratis zelf op komen halen. Zo niet, dan bezorgen we de producten bij uw thuis of op de bouwplaats. Het kan soms zijn dat een product op de webshop op is, maar dat we het toch voor u kunnen aankomen. Heeft u een bepaalde afmeting nodig, die er niet bij staat? Bel of mail ons dan gerust, wellicht kunnen we u alsnog helpen.


Vragen over het bestellen van producten, de levertijd, verzendwijze of over de voorraad? Bel of mail ons gerust, dan helpen we u verder.