Beste klanten, In verband met het feit dat onze leveranciers tijdelijk geen producten meer kunnen leveren zijn we genoodzaakt onze webshop tijdelijk te sluiten. Zodra de producten weer geleverd kunnen worden zullen wij onze webshop weer openen. Bedankt voor uw begrip PVC Wereld.

  • Verzonden binnen 24 uur!
  • Gratis bezorgd in de regio en boven €150!
  • Telefonisch bereikbaar! 040 298 93 68
Nav activeren
Sluiten
  • Menu
  • Setting

Wie zijn wij?

PVC Wereld is een groothandel & leverancier gevestigd in het Brabantse land, te Veldhoven (bij Eindhoven). Wij leveren Afwaterings-, riolerings- en beregeningsbenodigdheden en richten ons op zowel zakelijke markt als consumenten.  Alle producten zijn online te bestellen en worden in de meeste gevallen direct vanuit voorraad geleverd. Daarnaast is het mogelijk om producten lokaal af te halen bij onze groothandel en kunnen bestellingen op aanvraag dezelfde dag worden geleverd op de bouw. Ook voor grotere aantallen, lengtes en diameters kunt u bij PVC Wereld terecht. Deze worden ook uit voorraad geleverd, of met zeer korte levertijd.
 
Klantgerichtheid en deskundigheid staat bij ons hoog in het vaandel. “Met jarenlange persoonlijke ervaring kunnen wij u adviseren bij het selecteren van de juiste producten.”
 
Mocht het gezochte product niet op de webshop gevonden worden, dan kunnen wij dit in veel gevallen alsnog leveren. Neem in dit geval contact met ons op.
 
pvc wereld magazijn
 
 
pvc wereld magazijn