Beste klanten, In verband met het feit dat onze leveranciers tijdelijk geen producten meer kunnen leveren zijn we genoodzaakt onze webshop tijdelijk te sluiten. Zodra de producten weer geleverd kunnen worden zullen wij onze webshop weer openen. Bedankt voor uw begrip PVC Wereld.

  • Verzonden binnen 24 uur!
  • Gratis bezorgd in de regio en boven €150!
  • Telefonisch bereikbaar! 040 298 93 68
Nav activeren
Sluiten
  • Menu
  • Setting

Hulpstukken PVC

Enkel PVC buizen zijn vaak niet voldoende om een riolering of andere constructie te maken. Om een goede PVC installatie in te richten, maakt u ook vaak gebruik van allerlei hulpstukken. Dit kunnen items zijn om PVC buizen met elkaar te verbinden door middel van bochten of het aan elkaar bevestigen van twee pijpen. Er zijn verschillende mogelijkheden om dit te doen. We zetten er een aantal voor u op een rijtje. 

 

Lijmen

PVC Wereld heeft verschillende lijmproducten in de webshop. Het product dat het meeste voorkomt is de lijm van Griffon. Dit is een sneldrogende harde PVC lijm, speciaal voor nauwsluitende passingen. Geschikt voor diameters tot maar liefst 90 millimeter en 160 millimeter. De lijm is goedgekeurd voor drinkwatersystemen en van goede kwaliteit. Beschikbaar in verschillende formaten: 100ml, 250ml, 500ml en 1 liter.

 

Sifon en mof

We bieden verschillende diameters sifon met kraagstukken op PVC Wereld. Met verschillende afmetingen zijn de sifons geschikt om PVC buizen van een binnenriolering met elkaar te verbinden. Een ander hulpstuk om PVC aan elkaar vast te maken is een mof. Daarin zijn drie soorten te onderscheiden namelijk de overschuifmof, de steekmof en de verbindingsmof. De overschuifmof is met verschillende doorsnedes het meest geschikt voor de binnenriolering. De steekmof is ook in verschillende diameters beschikbaar voor binnenriolering. De verbindingsmof is daarentegen geschikt voor buitenriolering en bestaat uit een mof en een verjongd spie.

 

Mantelbuizen

Mantelbuizen, ook wel kabelbeschermbuizen dienen ter bescherming van een buis. In onze webshop zijn deze kabels te vinden in het rood en met verschillende lengtes. Namelijk 40 meter, 50 meter, 63 meter, 75 meter en 90 meter. Kies een buis die bij uw wensen past en bestel hem simpel online.

 

Dit is slechts een greep uit de hulpstukken die PVC  biedt aan de gebruikers. We hebben naast lijm, sifon, mof en mantelbuizen ook verschillende andere verbindingsstukken, verloopringen en einddoppen. Kunt u niet vinden, wat u zoekt? Neem contact met ons op voor al uw vragen.