Beste klanten, In verband met het feit dat onze leveranciers tijdelijk geen producten meer kunnen leveren zijn we genoodzaakt onze webshop tijdelijk te sluiten. Zodra de producten weer geleverd kunnen worden zullen wij onze webshop weer openen. Bedankt voor uw begrip PVC Wereld.

  • Verzonden binnen 24 uur!
  • Gratis bezorgd in de regio en boven €150!
  • Telefonisch bereikbaar! 040 298 93 68
Nav activeren
Sluiten
  • Menu
  • Setting

Hemelwaterafvoer

Op zoek naar een PVC Hemelwaterafvoer voor uw dak? PVC Wereld heeft verschillende producten waarmee u zelf de regenpijp kunt samenstellen en bestellen. De pvc pijpen zelf, maar ook de hulpstukken en de verbindingsstukken. De hemelafvoer pijpen zijn te verkrijgen in verschillende vormen: Y-stukken, T-stukken, rechte stukken of bochten. Maar ook ophangbeugels, afvoergoten, uitlaatstukken en andere hulpstukken vindt u in het aanbod.

 

Hemelafvoer bestellen

Het aanbod van PVC Wereld uiteenlopend en voor iedereen beschikbaar. Er kan gefilterd worden op de vorm, graden of tussenstukken van de regenpijpen. Navigeer eenvoudig door de webshop en kies het product dat u nodig heeft. Door de bochten, T-stukken en Y-stukken kunt u zelf de lengte van de regenpijp bepalen. U kunt hem precies zo maken, dat hij de vorm krijgt die bij uw huis of dak past. Een simpele manier om te vinden en bestellen wat u nodig heeft.

 

Hulpstukken regenwater

Regen is in Nederland natuurlijk een veel voorkomend verschijnsel. Met de hoeveelheid regenwater die valt, is het belangrijk om uw huis of bedrijf goed te beschermen. De regenpijpen van PVC Wereld zijn daarbij fijn omdat u precies kunt bestellen wat nodig is. Dankzij de hulpstukken zijn er allerlei lengtes en vormen mogelijk. PVC Wereld heeft moffen, sifon, T-stukken en Y-stukken in haar aanbod. Met deze tussenstukken is het makkelijk om de juiste lengte te krijgen. Schuifmoffen zijn verlengstukken waarbij de ene PVC pijp in de andere buis wordt geschoven. Aan de binnenkant van een mof zit een rubberen ring, waardoor deze een waterdichte verbinding krijgt. Hierdoor is geen lijm nodig om de PVC buizen te verbinden. Een sifon zorgt voor de afvoer van vuil water in de binnenriolering, lijmverbinding en een ontstoppings mogelijkheid. Dankzij de schroefdop kan het afval worden afgevoerd.

 

Verbindingsstukken hemelafvoer

Andere verbindingsstukken om regenwater te vervoeren zijn T-stukken en Y-stukken. Daarnaast kunnen alle PVC buizen met lijm worden vastgemaakt aan elkaar. De namen zeggen het al, het T-stuk heeft de vorm van de letter T en het Y-stuk de vorm van een Y. Hierdoor kunnen buizen zo gemaakt worden dat ze op de juiste manier worden verbonden, en heeft u geen lijm nodig. Lijm is namelijk de laatste mogelijkheid om PVC buizen met elkaar te verbinden. De lijm is sneldrogend en zorgt voor nauwsluitende passingen. Beschikbaar voor verschillende diameters.