Beste klanten, In verband met het feit dat onze leveranciers tijdelijk geen producten meer kunnen leveren zijn we genoodzaakt onze webshop tijdelijk te sluiten. Zodra de producten weer geleverd kunnen worden zullen wij onze webshop weer openen. Bedankt voor uw begrip PVC Wereld.

  • Verzonden binnen 24 uur!
  • Gratis bezorgd in de regio en boven €150!
  • Telefonisch bereikbaar! 040 298 93 68
Nav activeren
Sluiten
  • Menu
  • Setting

14-dagen Bedenktijd, Annuleren en Retourneren

14-dagen Bedenktijd, Annuleren en Retourneren

14-dagen bedenktijd

Als consument heeft u bij online aankopen, recht op 14 dagen bedenktijd, na ontvangst van het product/pakket.
Is het product niet wat u had verwacht? Dan kan u binnen deze 14 dagen de koopovereenkomst ontbinden en het product zonder opgaaf van reden terugsturen. Zoals in het Burgerlijk Wetboek beschreven, geldt een termijn van 14 dagen, waarin de producten teruggestuurd dienen te worden, nadat de overeenkomst is ontbonden.
Nadat wij het product in originele staat hebben ontvangen, krijgt u het volledige orderbedrag gecrediteerd. De kosten voor het retourneren vanaf uw adres naar ons magazijn zijn voor eigen rekening.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, moet het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan ons magazijn geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht moet u eerst contact met ons opnemen via klantenservice@pvcwereld.nl.
Wanneer de producten incompleet, bewerkt, beschadigd of beschreven zijn, dan mogen deze niet meer worden geretourneerd. In geval van verbruiksproducten zoals bijvoorbeeld lijm of tape-rollen, kunnen wij aan een eventuele volgende klant niet meer garanderen dat deze producten compleet en ongebruikt zijn. Derhalve kunnen wij deze producten niet retour nemen.

Twijfelt u of de lijm of dergelijke geschikt zijn voor uw PVC product(en), neem dan eerst contact met ons op voordat u deze besteld. Op deze manier kunnen wij u verzekeren dat u alleen passende producten besteld en een eventuele miskoop voorkomt.
Er zijn uitzonderingen mogelijk, maar alleen na overleg met PVC Wereld via klantenservice@pvcwereld.nl en als de verpakking niet geopend of beschadigd is. Bijvoorbeeld wanneer in sommige gevallen het plastic seal van verbruiksproducten nog niet is verbroken of verwijderd.

Wat te doen bij annuleren?

Het annuleren van een bestelling is mogelijk. Zolang de bestelling nog niet verstuurd is, zal dit kosteloos worden verzorgd.

Annuleert u de bestelling nadat deze reeds aan u verzonden is, dan dient u de gehele bestelling compleet te retourneren. Zoals in het Burgerlijk Wetboek beschreven, vallen de kosten voor het retourneren vanaf uw adres naar ons magazijn zijn in dit geval voor eigen rekening.

Indien PVC Wereld reeds een betaling van u ontvangen heeft, dan zullen wij de aankoopsom, na ontvangst van de retourzending in originele staat, aan u terugstorten.

Wat te doen bij Retourneren?

Consumenten hebben een bedenktijd van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van levering. Het product dient ongeopend en/of beschadigd geretourneerd te worden. Bij het retourneren van een deel van uw bestelling, dan zijn de verzendkosten volledig voor uw rekening. De aankoopsom van het door u geretourneerde deel van de bestelling zal naar u worden teruggestort. Verzendkosten voor de verzending naar uw adres, worden in dat geval niet gerestitueerd.

Alle annulerings- en retourverzoeken dienen schriftelijk aan PVC Wereld kenbaar te worden gemaakt. Dit kan via e-mail (klantenservice@pvcwereld.nl) of per post (adres: Zittard 14, 5505 JD, Veldhoven, Nederland). U dient hierbij in ieder geval uw volledige naam en factuurnummer te vermelden. Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen hebben wij tevens uw IBAN bankrekeningnummer nodig. Klanten uit België dienen tevens het IBAN en BIC/Swift nummer van hun eigen bank te vermelden.

LET OP: Het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarmee u de betaling aan PVC Wereld heeft voldaan. Dit om fraude met terugbetalingen zoveel mogelijk tegen te gaan. Eventueel reeds betaalde bedragen worden binnen maximaal 14 dagen aan u terugbetaald, na retour ontvangst.